Er du genuint opptatt av god mat og høy service?
Liker du å få gode tilbakemeldinger fra gjester og å gi dine gjester høy kvalitet gjennom både smak og opplevelse? Elsker du å lage mat og er genuint opptatt av god mat og høy service?
Da vil vi gjerne ha deg med på laget!
Vi trenger å styrke staben med en dyktig og arbeidsglad Soussjef;
- Du bør ha kokkefagbrev og/eller a la carte erfaring
- Du bør ha minimum 5 års erfaring
- Du må kunne jobbe på både kaldt og varmt kjøkken
- Har du erfaring fra konditor faget er det en fordel, men ingen krav
- Har du erfaring fra middelhavskjøkken blir vi overlykkelige, men dette er ikke et krav
- Har du erfaring med å lage Sushi er det en fordel, men er heller ikke et krav
- Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig
- Vi ønsker at du har basis kunnskaper Microsoft Word og Excel
- Du er nøyaktig og har øye for detaljer
- Stillingen inkluderer å bestille varer, følge opp varemottak og varelager
- Du håndterer høyt tempo og har stor arbeidskapasitet
- Du er god på orden og effektivisering fra varemottak til produksjon
- Du er strukturert og trives på et ryddig og rent kjøkken
- Du er sosial og faglig bidragsyter
- Du vil selvfølgelig etterleve våre rutiner og interne HMS rutiner og IK mat
- Du ønsker å levere høy kvalitet og har stolthet i å presentere maten lekkert og fristende
- Du vil ha medansvar for hele teamet på kjøkkenet
Vi forventer også;
- At du skal kunne jobbe noen kveldsvakter hver uke
- At du har evnen til å bidra til et godt og sosialt miljø
- At du kan delta på catering ved behov – varierende med sesong
- At du har godt humør og masse positiv energi
Vi tilbyr:
- Et profesjonelt, ordnet og godt miljø
- Hyggelige arbeidsplass i landlige omgivelser
- Store muligheter for faglig utvikling
- Muligheter for påvirkning av både retter og meny
- God lønn
Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel. men ikke et krav.
Søknadsfrist: 15 mars 2024
Ønsket tiltredelse: Mai 2024
Ansettelses form: fast
Vi gleder oss til å høre fra deg! Send inn din søknad og CV til vår kjøkkensjef Magnus Forssell, menyforslag@hotmail.com
Har du spørsmål bes du ringe på 90 93 49 10