Spiseriet søker ny soussjef!

Er du genuint opptatt av god mat og høy service?

Liker du å få gode tilbakemeldinger fra gjester og å gi dine gjester høy kvalitet gjennom både smak og opplevelse? Elsker du å lage mat og er genuint opptatt av god mat og høy service?
Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

Vi trenger å styrke staben med en dyktig og arbeidsglad Soussjef;

  • Du bør ha kokkefagbrev og/eller a la carte erfaring
  • Du bør ha minimum 5 års erfaring
  • Du må kunne jobbe på både kaldt og varmt kjøkken
  • Har du erfaring fra konditor faget er det en fordel, men ingen krav
  • Har du erfaring fra middelhavskjøkken blir vi overlykkelige, men dette er ikke et krav
  • Har du erfaring med å lage Sushi er det en fordel, men er heller ikke et krav
  • Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig
  • Vi ønsker at du har basis kunnskaper Microsoft Word og Excel
  • Du er nøyaktig og har øye for detaljer
  • Stillingen inkluderer å bestille varer, følge opp varemottak og varelager
  • Du håndterer høyt tempo og har stor arbeidskapasitet
  • Du er god på orden og effektivisering fra varemottak til produksjon
  • Du er strukturert og trives på et ryddig og rent kjøkken
  • Du er sosial og faglig bidragsyter
  • Du vil selvfølgelig etterleve våre rutiner og interne HMS rutiner og IK mat
  • Du ønsker å levere høy kvalitet og har stolthet i å presentere maten lekkert og fristende
  • Du vil ha medansvar for hele teamet på kjøkkenet

Vi forventer også;

  • At du skal kunne jobbe noen kveldsvakter hver uke
  • At du har evnen til å bidra til et godt og sosialt miljø
  • At du kan delta på catering ved behov – varierende med sesong
  • At du har godt humør og masse positiv energi

Vi tilbyr:

  • Et profesjonelt, ordnet og godt miljø
  • Hyggelige arbeidsplass i landlige omgivelser
  • Store muligheter for faglig utvikling
  • Muligheter for påvirkning av både retter og meny
  • God lønn

Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel. men ikke et krav.

Søknadsfrist: 15 mars 2024

Ønsket tiltredelse: Mai 2024

Ansettelses form: fast

Vi gleder oss til å høre fra deg! Send inn din søknad og CV til vår kjøkkensjef Magnus Forssell, menyforslag@hotmail.com

Har du spørsmål bes du ringe på 90 93 49 10