Selskap / Arrangement

Selskaper er i mange situasjoner forbundet med store begivenheter, hvor det er viktig for både hovedpersonene selv og gjestene at det er høy kvalitet, i alle ledd. Vi har gjennom mange år i bransjen opparbeidet oss solid erfaring med svært mange ulike typer selskap. Vi skreddersyr alle selskap etter dine unike behov. Maten vi leverer er tilberedt med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer. Vi elsker mat!

Våre velsmakende middager gjennomføres profesjonelt, og serveres alltid lekkert dandert. At våre kunder får oppfylt sine ønsker og blir tilfredse er vår høyeste prioritet. Våre driftige kokke-ildsjeler har erfaring fra velkjente og renommerte restauranter i både inn- og utland.

Vi har mange flinke samarbeidspartnere som kan tilby levering av kvalitet på alt fra servering, dekking, bartendere, leie av utstyr, leie av kjølelager med mer. Vi har også mulighet til å sette opp kjøkken ute på location

Om du ønsker å arrangere bryllup, dåp, konfirmasjon, jubileum, middag med storfamilien, firmafest eller fest for venner og familie er du mer enn  velkommen til å ta en prat med oss.