Om oss

Spiseriet er en landlig perle rett utenfor Oslo sentrum. Lokalene ligger i klubbhuset til Oslo Golfklubb som ligger i naturskjønne omgivelser med Bogstadvannet og Bogstad Gård som nærmeste naboer. Det nye klubbhuset med flotte moderne lokaler stod klart sommeren 2020 og var Spiseriet opprinnelse. Lokalet er innredet med lekre møbler og store vinduer fra gulv til tak som bidrar til en fantastisk utsikt over golfbanen.


Om oss

1 april 2021 ble tidligere kjøkkensjef på Spiseriet Magnus Forssell og hans nye kollega Victoria Brandvold drivere av Spiseriet Oslo golfklubb. Magnus har drevet restauranten på golfklubben tidligere og har meget god kjennskap til klubbens historie, medlemmer, nærmiljø og selvfølgelig golfbanen. Med seg på laget har han Victoria som har erfaring fra flere restauranter og hoteller i tillegg til lang fartstid som vin importør. Cecilie Togba er restaurantsjef og står for mye av den daglige driften til Spiseriet sammen med flere dyktige kokker og servitører.

Med sterk lidenskap for utsøkt mat og vin, god service og stemning ligger alt tilrette for at du skal få et hyggelig besøk hos oss. På Spiseriet Oslo Golfklubb er alle hjertelig velkommen enten du er medlem eller besøkende.


Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en hyggelig opplevelse.

Våre lokaler

Våre lokaler har plass til ca. 150 gjester inne og ca. 175 gjester ute på terrassen. Det er fullt mulig å leie hele restauranten til et privat arrangement eller deler av lokalet for mindre selskaper. I golfsesongen er vi åpne hver dag og ofte fullbooket, så tenker du på en dato du gjerne skulle hatt et arrangement på, er det lurt å booke det i god tid.

Hos oss er alle typer arrangementer velkomne året rundt. Vi kan by på en unik terrasse med god kapasitet med både utekjøkken og grill. Inne er det varme og lune omgivelser med gode stoler og fine bord, peis og muligheter for å se sport på storskjerm. Vi tilrettelegger og dekker opp for både store og små arrangementer, langbord, små bord eller runde bord.

Lokalet er utstyrt med topp moderne lydanlegg og projektor som kan benyttes som vi selvfølgelig er behjelpelige med å sette opp for møter, konferanser, styremøter eller kick off. Møterommet vår har kapasitet til 16 stykker, men kan også deles opp til to mindre rom.

Restauranten er åpen fra morgen til kveld og vi har alle rettigheter, vinkartet dekker de flestes behov og nydelig mat tilpasses hvert enkelt arrangment og ønske.

Er du usikker på om ditt arrangement kan gjennomføres hos oss? Ta kontakt med oss eller kom gjerne innom for en uforpliktende prat.

Alle er hjertelig velkomne til oss, enten du er medlem eller ikke medlem, spiller golf eller ikke.