Dåp / Navnfest

Vil du gjerne skape en unik barnedåp?

Med trygge omgivelser og lun stemning er du sikker på å få en fin dåp med hyggelige minner fra oss på Spiseriet OGK.

Når det nyeste familiemedlemmet døpes er det naturlig og samles og feire den store dagen. Dåp er en gammel tradisjon som skal minnes og vi vil sørge for at dere får en fin dag hvor vi stiller med dyktige servitører, fine dekkede bord, god mat og drikke.

Mange syns det er vanskelig å vite hvordan man skal pynte og hvilke farger man skal velge. Man må absolutt ikke ha rosa og lyseblått til dåp, velg det du har lyst til eller gjør det enkelt og overlat jobben til oss. Våre samarbeidspartnerne, Oasen på Stabekk eller @byBoman hjelper deg gjerne med å pynte bord og sette istand i de farger og den stil du ønsker.

Vi har flotte luftige lokaler med nydelig utsikt over Oslo golfbane, ønsker dere dåp på sommeren kan dere benytte vår herlige terrasse. Utenom golf sesong kan vi dekke opp til 120 personer inne eller vi kan skille ut til et mindre lokale. I golf sesongen har vi plass til ca 60 gjester inne og 30 ute på terrassen.

Vi har god plass til barnevogn og dere har egen garderobe og toaletter, samt full tilgang til vårt topp moderne AV anlegg.

Erfaringsmessig ønsker man å mingle med et utvalg kanapeer og noe godt i glasset eller sitte til bords med en to til tre retters meny. Ta kontakt med oss så setter vi sammen et uforpliktende forslag til dere etter deres behov og ønsker.

Dersom du lurer på noe, har lyst til å komme å ta en titt eller allerede har bestemt dere for å holde deres dåp/navnefest på Spiseriet OGK, så TRYKK HER for kontakt.