Firmafest, kick off eller styremøte

Vi organisere gjerne dine møter, konferanser eller eventer.

Enten det er Kick off med avdelingen eller ledermøte med påfølgende middag. Ønsker vi at du skal komme til dekket bord, og det eneste du trenger å gjøre er å ønske velkommen og vite at alt er i de beste hender, enten dere er 6 eller 150 gjester. (sesongbasert)

Skal du ha digitale møter, konferanser eller et skreddersydd event hos oss, har vi topp moderne digitalt utstyr og lydanlegg med gode løsninger for fremvisning på én eller flere skjermer samtidig.

Er det tid for en real firmafest er Spiseriet stedet for de gode opplevelsene enten dere skal samle kolleger, partnere eller kunder. Arrangementer for ansatte er en fin måte å samles på, styrke samholdet, dele tanker og sørge for faglig påfyll.

Vi har parkeringsplasser til alle, rett utenfor døren, egen inngang og garderobe med flotte toalettfasiliteter. Du kan spille din egen musikk om ønskelig og holde taler uforstyrret. Kommer dere i sommersesongen har dere selvfølgelig egen terrasse utstyrt med gode loungemøbler til disposisjon. Våre lokaler er også tilpasset for rullestolbrukere.

Ønsker du å holde ditt arrangement hos oss kan du være trygg på å få en god opplevelse.


Ta kontakt , så legger vi sammen tilrette for en flott dag!