Her er et utvalg av våre menyer, rettene kan byttes om i de forskjellige menyene og vi tilpasser selvfølgelig for allergier og intoleranse. Ønsker du noe helt annet enn det som står her, så ta gjerne kontakt så ser vi om vi kan komme frem til en løsning.
Meny 1:
Forrett servert i bambusskål med spisepinner:
Poké bowl med laks, tunfisk, kamskjell og villreker, chili majones, syltet ingefær, koriander og sol-moden mango.
Hvitvin: Riesling Trocken Von Buhl 2020, Pfalz, Tyskland.
Hovedrett fra buffet:
Dumplings og Dim sum med reker og svin
Salat med grillet kamskjell,mango, vannmelon, koriander og Babagonesh (kun sommer)
BBQ Entrecôte med syltede rødbeter og rødløk
Fylt Hovelsrudkylling med Halloumi, rosmarin og hvitløk
Salat med søtpotet, squash og Serrano skinke
Husets Foccacia og Hummus
Hvitvin; Unger Hintere Point Grüner Veltiner 2020, Kremstal, Østerriket eller
Rødvin; Lafôret Pinot Noir, Burgund, Frankrike.
Dessert:
Sjokoladeterrin med salt sjokoladekaramell, friske bær og pasjonsfrukt coulis. Vin: Chateau Levant Sauternes 2018, Bordeaux, Frankrike.
Meny: 750,00 per pers. Vinmeny: 720,00 per pers.
Meny 2:
Forrett:
Laks & kamskjelltartar med kaviarkrem og mango vinaigrette
Hvitvin: DrouhinMacon Villages 2019, Burgund, Frankrike.
Hovedrett:
Grillet Entrecôte med Bearnaise saus og rosmarinpoteter
Rødvin: Prunotto Barbera d`Alba 2019, Piemonte, Italia.
Mellomrett:
Assorterte oster med sprøtt og søtt
Hvitvin: Raimbault Sancerre blanc 2019, Loire, Frankrike.
Dessert:
Profiterôles med sjokoladesaus
Søt vin: Chateau Levant Sauternes 2018, Bordeaux, Frankrike.
4 retter – 895,00 Vinmeny: 850,00
3 retter – 720,00 680,00
2 retter – 600,00 550,00
Meny 3:
Forrett:
Kyllingleverparfait med rødløk chutney og selleri salat
Vin: Schloss Vollrads Greiffenberg Riesling Kalkstein GG 2017, Rheingau, Tyskland.
Hovedrett:
Torskeloin med potetpuré, Parma skinke og kapers
Vin: Settimo Dolcetto d`Alba 2019, Piemonte, Italia.
Mellomrett:
Assorterte oster med sprøtt og søtt
Vin: Raimbault Sancerre 2019, Loire, Frankrike.
Dessert:
Sjokoladefondant med pasjonsfrukt marinerte bær.
Portvin: Quevedo 20-years-old Tawny, Porto, Portugal.
4 retter – 895,00 Vinmeny: 850,00
3 retter – 720,00 700,00
2 retter – 600,00 500,00
Drikkevarer:
Når det gjelder drikke til maten så har vi plukket ut viner til en vinmeny som er viner som passer godt til de ulike rettene.
Men vi har også et bra vinkart som du selv kan velge fra om du heller ønsker det. Spørr oss gjerne for tips og råd eller om du ønsker kan vi sende vinkartet til deg.
Vi har også et rikt utvalg av forskjellige typer mineralvann, juicer og varme drikker.