Selskapsmenyer

I Spiseriet er det flotte rammer for å holde selskap, enten dere ønsker en formell eller uformell ramme, mange gjester eller kun de nærmeste. Vi har lekre lokaler med hyggelig peis og nydelig utsikt over Norges flotteste golfbane. Vi lager deilig hjemmelaget mat anpasset deres ønsker med dertil passende herlige vin og alkoholfri drikke.

Hos oss tilrettelegger vi arrangementene sammen med dere slik at det blir som dere forventer og ønsker.


Meny 1:

Forrett servert i bambusskål med spisepinner:
Poké bowl med laks, tunfisk, villreker, chili majones, syltet ingefær, koriander og sol-moden mango.
Serveres med spisepinner.

Hovedrett fra buffet:
o Dumplings og Dim sum med reker og svin
o Salat med grillede villreker, mango, vannmelon, koriander
o Secreto Iberico med karamellisert løk
o Fylt Hovelsrudkylling med Halloumi, rosmarin og hvitløk
o Salat med søtpotet, squash og Parma skinke
o Husets Foccacia, Hummus, Babaganoush og Aioli

Dessert:
Sitronterte med bringebær coulis

795,00 per pers.               


Meny 2:

Forrett:
Laksetartar med kaviarkrem og mango vinaigrette

Hovedrett:
Lammecarré calypso med potetgrateng, hvitløksstekte rotgrønnsaker og timian sjy.
eller
Hjortefilet med rosmarinsstekt sopp, risoni og eplesider sjy.

Mellomrett:
Assorterte oster med sprøtt og søtt

Dessert:
Sjokoladefondant med vaniljeis.

2 retters: 630,003 retters: 760,00 4 retters: 895,00


Andre menyer:

Mange ønsker å ha litt «løsere» ramme rundt selskapene sine og herunder finner du noen forslag til lette tapas menyer eller minglemat som kan serveres fra fat stående eller settes på hvert bord. Buffet er også et alternativ.

Minglemeny:
o Sashimispyd med laks, Teriyaki saus og ingefær
o Kyllingspyd med Satay saus og kokos
o Parmaruller med parmesan
o Bao Buns med pulled pork og hoisin saus
o Lefseruller med reker, majones, pepperrot og dill
550,00 per pers.

Asiatisk «Tapasu»:
o Xiu Mai; dumplings med svin.
o Pak choi med ingefær, chili, edamame bønner og soya saus.
o Vårruller med kylling og grønnsaker, sesamsoya
o Gyosa med chiliduppe
o Nudler med kylling, hvitløk, koriander og chili
o Sashimipoké, laks og tunfisk med tangsalat, ingefær og koriander
o Pulled duck i Steamed Bun, med Hoi Sin og vårløk
630,00 per pers.

Fingermat meny
o Sashimispyd med laks, Teriyaki saus og ingefær
o Xiu Mai, dumplings med svin.
o Mini vårrull fylt med grønnsaker
o Parmaskinkerull med parmesan og ruccola
o Tomat og Buffala mozarella spyd med dverg basilikum
o Skagenrøre i lefse
495,00 per pers.

Snitter
o Roastbiff sandwich med remulade og pepperrotkrem
o Lefseruller med reker, dill og majones
o Quiche med vellagret ost og grønt
o Stekt landbrød med chèvre og aprikos syltetøy
o Moden ost på sprø kjek
450,00 kr. per pers.


Drikkevarer:

Vi har et rikt vinkart med viner som passer til enhver anledning og meny. Spør oss gjerne for tips og råd eller om du ønsker kan vi sende vinkartet til deg.
Vi har også et godt alkoholfritt utvalg med forskjellige typer mineralvann, øl, drinker, juice og varme drikker.