Selskapsmenyer

Her er et utvalg av våre menyer, rettene kan byttes om i de forskjellige menyene og vi tilpasser selvfølgelig for allergier og intoleranse. Ønsker du noe helt annet enn det som står her, så ta gjerne kontakt så ser vi om vi kan komme frem til en løsning.

Meny 1:

Forrett servert i bambusskål med spisepinner:

Poké bowl med laks, tunfisk, kamskjell og villreker, chili majones, syltet ingefær, koriander og sol-moden mango.              

Hvitvin: Riesling Trocken Von Buhl 2020, Pfalz, Tyskland.

Hovedrett fra buffet:

Dumplings og Dim sum med reker og svin
Salat med grillet kamskjell,mango, vannmelon, koriander og Babagonesh (kun sommer)

BBQ Entrecôte med syltede rødbeter og rødløk

Fylt Hovelsrudkylling med Halloumi, rosmarin og hvitløk

Salat med søtpotet, squash og Serrano skinke

Husets Foccacia og Hummus                                                                                                                                                                                                                          

Hvitvin; Unger Hintere Point Grüner Veltiner 2020, Kremstal, Østerriket eller

Rødvin; Lafôret Pinot Noir, Burgund, Frankrike.

Dessert:
Sjokoladeterrin med salt sjokoladekaramell, friske bær og pasjonsfrukt coulis. Vin: Chateau Levant Sauternes 2018, Bordeaux, Frankrike.

Meny: 750,00 per pers.                         Vinmeny: 720,00 per pers.

Meny 2:

Forrett:

Laks & kamskjelltartar med kaviarkrem og mango vinaigrette

Hvitvin: DrouhinMacon Villages 2019, Burgund, Frankrike.

Hovedrett:

Grillet Entrecôte med Bearnaise saus og rosmarinpoteter

Rødvin: Prunotto Barbera d`Alba 2019, Piemonte, Italia.

Mellomrett:

Assorterte oster med sprøtt og søtt

Hvitvin: Raimbault Sancerre blanc 2019, Loire, Frankrike.

Dessert:

Profiterôles med sjokoladesaus

Søt vin: Chateau Levant Sauternes 2018, Bordeaux, Frankrike.

4 retter – 895,00                                 Vinmeny: 850,00

3 retter – 720,00                                               680,00

2 retter – 600,00                                               550,00

Meny 3:

Forrett:

Kyllingleverparfait med rødløk chutney og selleri salat

Vin: Schloss Vollrads Greiffenberg Riesling Kalkstein GG 2017, Rheingau, Tyskland.

Hovedrett:

Torskeloin med potetpuré, Parma skinke og kapers

Vin: Settimo Dolcetto d`Alba 2019, Piemonte, Italia.

Mellomrett:

Assorterte oster med sprøtt og søtt

Vin: Raimbault Sancerre 2019, Loire, Frankrike.

Dessert:

Sjokoladefondant med pasjonsfrukt marinerte bær.

Portvin: Quevedo 20-years-old Tawny, Porto, Portugal.

4 retter – 895,00                                 Vinmeny: 850,00

3 retter – 720,00                                               700,00

2 retter – 600,00                                              500,00

Drikkevarer:

Når det gjelder drikke til maten så har vi plukket ut viner til en vinmeny som er viner som passer godt til de ulike rettene.

Men vi har også et bra vinkart som du selv kan velge fra om du heller ønsker det. Spørr oss gjerne for tips og råd eller om du ønsker kan vi sende vinkartet til deg.

Vi har også et rikt utvalg av forskjellige typer mineralvann, juicer og varme drikker.