Bryllup

Bryllup er kanskje den største dagen i løpet av livet, hvor livslang kjærlighet skal markeres og gode minner skal skapes. For mange brudepar er dagens viktigste moment selve selskapet, selskapet betegnes ulikt og begreper som bryllupsfest, bryllupsmiddag, bryllupsselskap, bryllupskvelden osv blir anvendt. Spiseriet kaller det for bryllupsfest og la oss definere det som de hendelser som skjer etter seremonien/vielsen.  

En bryllupsfest skal bestå av fine oppdekninger, hyggelige omgivelser, god mat og drikke, venner og familie og ikke minst masse glede og latter. 

Å holde bryllupsfesten på Spiseriet Oslo Golfklubb vil by på attraktive tilbud få andre kan presentere. Ved bryllupfest i våre lokaler på Oslo Golfklubb kan vi tilby følgende: 

  • Bryllupsfest i stilrene og nye lokaler.
  • Idyllisk utsikt og rolige omgivelser.
  • Tilgang til egen terrasse kun for bryllupsgjestene. 
  • Lekker oppdekning, en bryllupsfest verdig. 
  • Mat og drikke av høy kvalitet tilpasset og sammensatt med brudepar. 
  • Imøtekommende og god service. 

Praktisk info: 

Ved bryllup i våre lokaler kan vi ta opptil 150 gjester (sesongbasert). Det er bra kapasitet på garderobe og oppbevaringsplass. God tilgang på parkeringsplasser. Godt lydanlegg og løsning for visning på lerret på projektor. Fine toalettfasiliteter tilknyttet bryllupslokalet. Ved bryllupsfest under golfsesongen vil vi sette opp vegg slik at en er helt skjermet for andre gjester på Spiseriet. 

Bryllup er en av de dagene hvor en ønsker at alt skal være perfekt. Vi vil sammen med dere planlegge og avtale slik at det blir akkurat som man ønsker at bryllupet skal være. 

Synes dere det virker innbydende å holde bryllupsfesten her hos oss? Ta kontakt så kan vi ta en prat og omvisning av bryllupslokalene våre.

Ta kontakt så kan vi ta en prat og omvisning av fasilitetene våre.