Nyt nasjonaldagen omringet av vakker natur og rolige omgivelser.
Smørbrødmeny
Røkelaks smørbrød med eggerøre, dill og agurk
o
Skagensmørbrød med reker, majones, pepperrot og dill
o
Tartarsmørbrød med klassisk tilbehør; eggeplomme, rødbeter, sylteagurk, rødløk og kapers
o
Roastbiff smørbrød med remulade, sylteagurk og sprøstekt løk
kr 245.00 per stk.
17.mai meny
Lun asparges salat med posjert egg
toppet med ramsløk hollandaise
Allergener; Egg og melk
Vinforslag: Joseph Mellot Sancerre blanc Le Montarlet 2022, Loire, F.
*
Grillet urtemarinert lammecarré med brokkolini
søtpotetpuré og timiansjy
Allergener; sulfit, fisk og melk
Vinforslag: Le Richie Cabernet Sauvignon 2020, Stellenbosch, SA.
eller
Blomkål marsala med basmati ris, kardemomme og Papa dom
Vinforslag: Joseph Mellot Sancerre blanc Le Montarlet 2022, Loire, F.
*
Sjokolademosaikk med hjemmelaget vaniljeis og marinerte bær
Allergener: Egg, hvete, melk
Vinforslag: Gerard Bertrand Banyuls, Languedoc, F.
Meny: 875,00 per person
Barnemeny:
Gjelder for barn under 12 år
Pølser med hjemmelaget potetpuré
o
Valgfri ispinne fra isboksen
kr 189.00 per person
eller 1/2 voksen meny til 420 kr.
Bestillingsrutiner;
Alle som forhånds booker bord må bestille 3 retters meny og får bord inne.
Smørbrød er for gjester som ikke har bestilt meny og serveres primært ute på terrassen.
Vi tar ikke imot bordreservasjoner på terrassen.
Bord kan bookes fra 12.00,
Siste bordbestilling kl.18.00.
Restauranten stenger ca.21.00 (kjøkkenet 18.30)
AVBESTILLINGS REGLER:
Alle endringer av reservasjonen og antall personer må vi ha mottatt FØR 9 mai.
Etter denne dato blir alle ned justeringer i antall ikke i hensyntatt ved fakturering.
Siste frist for avbestilling av hele reservasjonen er 8 mai.
Meny må forhåndsbestilles og serveres kun inne i restauranten.
Smørbrød serveres ute eller på ledige bord som ikke er reservert.
Ved spesielle behov ber vi om informasjon om dette på forhånd.
Vi gjør oppmerksom på at øl og vinsalget starter 12.00, brennevin kl.13.00.
Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på 22 90 10 10 eller mail til spiseriet@oslogk.no
Velkommen på 17 mai!