17 mai på Spiseriet for små og store

Nyt nasjonaldagen omringet av vakker natur og rolige omgivelser.


Smørbrødmeny

Røkelaks smørbrød med eggerøre, dill og agurk
o
Skagensmørbrød med reker, majones, pepperrot og dill
o
Tartarsmørbrød med klassisk tilbehør; eggeplomme, rødbeter, sylteagurk, rødløk og kapers
o
Roastbiff smørbrød med remulade, sylteagurk og sprøstekt løk

kr 245.00 per stk.


17.mai meny

Lun asparges salat med posjert egg

toppet med ramsløk hollandaise

Allergener; Egg og melk

Vinforslag: Joseph Mellot Sancerre blanc Le Montarlet 2022, Loire, F.

*

Grillet urtemarinert lammecarré med brokkolini

søtpotetpuré og timiansjy

Allergener; sulfit, fisk og melk

Vinforslag: Le Richie Cabernet Sauvignon 2020, Stellenbosch, SA.

eller

Blomkål marsala med basmati ris, kardemomme og Papa dom

Vinforslag: Joseph Mellot Sancerre blanc Le Montarlet 2022, Loire, F.

*

Sjokolademosaikk med hjemmelaget vaniljeis og marinerte bær

Allergener: Egg, hvete, melk

Vinforslag: Gerard Bertrand Banyuls, Languedoc, F.

Meny: 875,00 per person


Barnemeny:

Gjelder for barn under 12 år

Pølser med hjemmelaget potetpuré
o
Valgfri ispinne fra isboksen

kr 189.00 per person

eller 1/2 voksen meny til 420 kr.


Bestillingsrutiner;

Alle som forhånds booker bord må bestille 3 retters meny og får bord inne.
Smørbrød er for gjester som ikke har bestilt meny og serveres primært ute på terrassen.

Vi tar ikke imot bordreservasjoner på terrassen.

Bord kan bookes fra 12.00,

Siste bordbestilling kl.18.00.

Restauranten stenger ca.21.00 (kjøkkenet 18.30)

AVBESTILLINGS REGLER:

Alle endringer av reservasjonen og antall personer må vi ha mottatt FØR 9 mai.

Etter denne dato blir alle ned justeringer i antall ikke i hensyntatt ved fakturering.

Siste frist for avbestilling av hele reservasjonen er 8 mai. 

Meny må forhåndsbestilles og serveres kun inne i restauranten.

Smørbrød serveres ute eller på ledige bord som ikke er reservert.

Ved spesielle behov ber vi om informasjon om dette på forhånd.

Vi gjør oppmerksom på at øl og vinsalget starter 12.00, brennevin kl.13.00. 

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på 22 90 10 10 eller mail til spiseriet@oslogk.no

Velkommen på 17 mai!