Konsert med Karoline Gregersen “Joni Mitchell på norsk”

Fredag 20 januar blir det konsert med Bandet Karoline Gregersen – Joni på Norsk som arrangeres i samarbeid med Røa Revy – og teaterskap.

Kl: 19.00 åpnes dørene

Billetter selges i døren for 200 kr fra kl. 18.45 eller book HER.

JONI PÅ NORSK 

I konserten “Joni på norsk” får du høre Joni Mitchells låter i norsk gjendiktning av Karoline Gregersen.
Hun legger stor vekt på å ta vare på tekstenes idé og poetiske uttrykk, samtidig som tekstene skal klinge godt på norsk.
“Both sides now”, “The river” og mange andre kjente Joni Mitchell-låter får et nytt musikalsk uttrykk med åpne, akustiske og groovy arrangementer.
Dette er tekster og musikk til å bli grepet av. Mange av Joni Mitchells tekster er som små noveller, med sterke og skjøre tekster fra hennes eget liv. 

Bandet består av Karoline Gregersen, Vokal Bjarte Rimehaug, Piano Ole kristian Wetten, Bass Gaute Tinnes Rimehaug på trommer.

Bjarte Rimehaug har i mange år virket som kantor, kordirigent og jazzpianist. Han er utdannet fra Norges musikkhøgskole. Nå er han freelancer på tangenter innen forskjellige musikksjangre, både klassisk og rytmisk musikk og improvisasjon.

Ole Kristian Wetten er bassist, komponist og arrangør. Har studert musikkvitenskap ved UiO og spilt på scene eller i studio med bl.a Flunk, Fadnes (Jim Stärk), Elvira Nikolaisen, Trond Trudvang og Folk & Røvere. Har også komponert og produsert musikk for Det Norske Teater, Haugesund Teater, Bærum Barneteater, Det Samiske Najonalteatret, Bydgoszcz Military Orchestra og Infinito String Orchestra (Polen)

Trommeslager Gaute Tinnes-Rimehaug er kjent for å spille jazz, funk og hip-hop. Gaute spilte med den kjente norske jazzpianisten Tord Gustavsen før han beveget seg over til hip-hop og startet Oslo Fluid. Bandet ble svært anerkjent for kombinasjonen rap og live band, og ble nominert til Spellemannspris for albumet «Cycles of Life». Oslo Fluid og Klovner i Kamps startet sammen hip-hop labelen City Connection og gjorde rap på norsk stort med Klovner i Kamps ikoniske album Bjølsen Hospital. Gaute produserte senere hip-hop og R&B med det Københavnbaserte produsentkollektivet Goodfellaz.

Karoline Gregersen Herlofsen er artist, manusforfatter og instruktør. Karoline har skrevet manus og hatt regi for diverse reyver, (bla. annet tre Røa-revyer) og andre sceniske forestillinger samt skrevet TV serier som bla Jubalong og Hilde og Brede show og en rekke radiohørespill og revyer. Allerede I 1994 deltok hun i Melodi Grand Prix samt en rekke andre tv-programmer. I de siste årene er det sammen med Marianne Krogness, som Molly & Partner, hun har gjort seg mest bemerket, i  tillegg til livepodkasten «Karoline møter lokale helter» hun har i samarbeid med Deichman Røa og Akersposten.

Kom gjerne og spis middag hos oss før konserten! Kjøkkenet er åpent!

Vi gleder oss veldig og håper å se deg og vennene dine der!
For direkte booking så kan du enten booke her eller ringe på tlf. 22 90 10 10 eller sende mail: spiseriet@oslogk.no