Winemakers middag med Marchesi Antinori fra Toscana 21 oktober kl:18:00

Vi er veldig stolte av å kunne ønske Alessandro Leone fra Marchesi Antinori velkommen til Spiseriet. Han vil fortelle oss om familien Antinori sin fantastiske historie som daterer seg helt tilbake til 1385 og frem til i dag. Han vil lede oss gjennom et flott utvalg av Antinori`s viner, deres spennende vin prosjektet og my mye mer.  

Ikke bare er de en meget kjent vinprodusent, men Marchesi Antinori ble i spetember i år også kåret til den 6 beste vingården i verden!! Les mer her.

Familien Antinori er i dag en stor og svært moderne produsent av kvalitetsvin fra Italia med hovedsete i Toscana. i tillegg til å lage viner fra flere regioner i Italia som Piemonte, Lomabardia og Umbria, lager de også vin i Ungarn,Malta, Romania, California og Chile.

Det er imponerende 26nde generasjon som i dag driver det store konsernet med Marchesi Piero Antinori i spissen godt hjulpet av døtrene Albieria, Allegra og Alessia.

Den verdens kjente vinen «Tignanello», som vi også skal få smake i løpet av kvelden, ble lansert i 1971. Nettopp denne vinen var med på å starte fenomenet ‘Supertoskanere’, og etter noen år fulgte de opp med topp vinen Solaia.

Blant Antinori`s eiendommer finner man de berømte eiendommene Tignanello, Guado al Tasso, Pèppoli, Badia a Passignano og Tenuta La Braccesca i Toscana, og Castello della Sala i Umbria. Flere viner fra disse gårdene vil du også finne igjen på Spiseriet sitt vinkart.

Denne kvelden skal vi skal nyte en nydelig italiensk inspirert meny komponert av Magnus med et bredt utvalg av Antinori sine viner fra blant annet Lombardia, Piemonte og Toscana med Tignanello som en av høydepunktene for aften.

Pris per person for mat, vin og foredrag er 1600,00 per person.

For å booke bord for kvelden vennligst gå inn på linken her.

Vi gleder oss til en magisk kveld!