Konsert med Karoline Gregersen “Joni Mitchell på norsk”

Fredag 8 september blir det konsert med bandet Karoline Gregersen – Joni på Norsk –  i samarbeid med Røa Revy – og teaterskap.

Kl: 19.30 åpnes dørene for billettsalg, konserten starter ca. 20.30

Billetter selges i døren for 250 kr fra kl. 20.00 eller book HER.

Vi oppfordrer også til å spise en matbit på Spiseriet før konserten. Vi er åpne hele dagen, så book bord fra når du ønsker,- er det fint vær er det nydelig å sitte ute å nyte utsikten med god mat og drikke før konserten starter. Vår a la carte meny kan du se HER, og kanskje lager kjøkkenet noe ekstra godt for kvelden.

JONI PÅ NORSK 

Joni Mitchell er kanskje den viktigste kvinnelige artisten og låtskriveren fra siste den av 1900 tallet.

I konserten “Joni på norsk” får du høre noen av de fantastiske låtene hennes i norsk gjendiktning. J Karoline Gregersen har lagt stor vekt på å ta vare på tekstenes idé og poetiske uttrykk.
“Both sides now”, “The river” og mange andre kjente Joni Mitchell-låter får et nytt musikalsk uttrykk med åpne, akustiske og grovy arrangementer. Vi gleder oss til en stemningsfull kveld og gir dere en smakebit på hva dere har i vente.

Bandet består av Karoline Gregersen på vokal, Bjarte Rimehaug spiller piano, Ole Kristian Wetten på bass og Gaute Tinnes Rimehaug på trommer.

Bjarte Rimehaug har i mange år virket som kantor, kordirigent og jazzpianist. Han er utdannet fra Norges musikkhøgskole. Nå er han freelancer på tangenter innen forskjellige musikksjangre, både klassisk og rytmisk musikk og improvisasjon.

Ole Kristian Wetten er bassist, komponist og arrangør. Har studert musikkvitenskap ved UiO og spilt på scene eller i studio med bl.a Flunk, Fadnes (Jim Stärk), Elvira Nikolaisen, Trond Trudvang og Folk & Røvere. Har også komponert og produsert musikk for Det Norske Teater, Haugesund Teater, Bærum Barneteater, Det Samiske Najonalteatret, Bydgoszcz Military Orchestra og Infinito String Orchestra (Polen)

Trommeslager Gaute Tinnes-Rimehaug er kjent for å spille jazz, funk og hip-hop. Gaute spilte med den kjente norske jazzpianisten Tord Gustavsen før han beveget seg over til hip-hop og startet Oslo Fluid. Bandet ble svært anerkjent for kombinasjonen rap og live band, og ble nominert til Spellemannspris for albumet «Cycles of Life». Oslo Fluid og Klovner i Kamps startet sammen hip-hop labelen City Connection og gjorde rap på norsk stort med Klovner i Kamps ikoniske album Bjølsen Hospital. Gaute produserte senere hip-hop og R&B med det Københavnbaserte produsentkollektivet Goodfellaz.

Karoline Gregersen Herlofsen er artist, manusforfatter og instruktør. Karoline har skrevet manus og hatt regi for diverse reyver, (bla. annet tre Røa-revyer) og andre sceniske forestillinger samt skrevet TV serier som bla Jubalong og Hilde og Brede show og en rekke radiohørespill og revyer. Allerede I 1994 deltok hun i Melodi Grand Prix samt en rekke andre tv-programmer. I de siste årene er det sammen med Marianne Krogness, som Molly & Partner, hun har gjort seg mest bemerket, i  tillegg til livepodkasten «Karoline møter lokale helter» hun har i samarbeid med Deichman Røa og Akersposten.


For direkte booking kan du gjøre det via linken lenger opp på siden eller ringe på tlf. 22 90 10 10 eller sende mail: spiseriet@oslogk.no

Vi gleder oss til en herlig kveld!