Eksklusivt middag med Maison Louis Latour fra Burgund.

Onsdag 10 mai klokken 19:00

Maison Latour ble grunnlagt i 1779 og er nå i 7nde generasjon med samme familie! Hver generasjon har tatt vare på sin unike arv og utviklet vinhuset i henhold til sin tid og muligheter. Flere vinmarker har kommet til og nye trender og teknikker har blitt etablert, samtidig som kunnskap og tradisjonen har blitt holdt i hevd.
Deres spektakulære og elegante vinene sprer seg over flere områder i Burgund; 48 hektar i Côtes de Nuits og 33 hektar i Aloxe Corton, – både hvite og røde, fra topp Grand Cru viner til kommune viner.
Denne flotte kvelden skal vi få en presentasjon fra vinhuset selv og nyte følgende meny med viner;

Aperitiff:
Fingermat
Crèmant de Bourgogne Brut

Rett 1 med viner:
Tataki av laks og Bluefin tuna servert med soya vinaigrette
Louis Latour Macon Lugny Les Genièvres 2021, magnum

Rett 2 med viner:
Villkveite med asparges og avruga kaviar, beurre blanc
Louis Latour Meursault 2020


Rett 3 med viner:
Lun vellagret fransk Epoisse ost rullet i Marc de Bourgogne
Louis Latour Puligny Montrachet 1er Cru » Les Chalumeaux» 2018


Rett 4 med viner:
Hovelsrud kylling med fois gras, potetpuré og rødvins reduksjon
Louis Latour Côtes de Nuits Villages 2020 magnum
Louis Latour Gevrey Chambertin 2020, magnum


Kanskje kommer det en liten overraskelse på slutten…….

Pris per person for aperitiff, 6 viner og en 4 retters meny – 2400,- kroner per person. 

Vi gleder oss veldig til denne berikende og vinøse kvelden med deg og mange andre vin og mat glade mennesker.
Til informasjon så vil smakingen holdt på engelsk.

Booking gjør du HER eller på mail til: spiseriet@oslogk.no eller telefon 22901010, vennligst oppgi fullt navn på alle deltakere, antall personer, e mail og telefon nummer ved booking.

Avbestilling av hele selskapet må gjøres senest 4 dager før, eller så blir man fakturert for hele beløpet. Endring av antall må gjøres 24 timer før, hvis ikke blir man fakturert for pris per person som ikke dukker opp.

Vi gleder oss!