Spiseriet søker nye servitører og oppvaskhjelp.

Vi søker etter hel og deltid servitører med oppstart så snart som mulig i tillegg til flere med oppstart til sommersesongen. Vi søker etter både de over og under 18 år, gutter og jenter!
Er du interessert i mat og drikke, glad i å være i bevegelse og genuint opptatt av god service? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg!

Hos oss er det viktig at du:

– Har gode samarbeidsevner, er serviceinnstilt og har et godt humør.

– Er løsningsorientert, ansvarsfull og liker hektiske dager i et levende miljø.

– Liker orden og skaper gode rutiner rundt deg.

– Er fleksibel, ydmyk og utadvendt.

– Er genuint opptatt av gjestens gode opplevelser, og motiveres av å gi god service.

– Er salgs- og resultatorientert.

– Er motivert for å jobbe og ønsker å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter i et spennende restaurantkonsept.

Vi søker:
– Deg over og under 20 år
– som enten kan jobbe fulltid eller deltidsstilling med oppstart så snart som mulig eller fra 15 mai og utover.
– Skriver, leser og snakker norsk
– Erfaring er ikke et krav, men et pluss hvis du har noe erfaring fra servering fra før.
– Har du spesiell interesse for bar/vin og drikkevarer er det et pluss.

Arbeidstider:
Du må være fleksibel i forhold til arbeidstid dvs. at vi har åpent hver dag fra morgen til kveld. Våre vakter fordeles mellom alle ansatte og du vil få fast helg og faste dager i tillegg til at vi forlanger noe fleksibilitet.

Arbeidsspråk:
Norsk/ Engelsk

Vi tilbyr:
Et profesjonelt, ordnet og godt miljø
En hyggelig og inkluderende arbeidsplass i landlige omgivelser
Muligheter for faglig utvikling
Lønn etter kvalifikasjon

Oppstart:

*Mai/juni 2025

Søknadsfrist snarest mulig og senest 20 mars (for sommersesongen) sendes til spiseriet@oslogk.no med cv.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om restauranten:
Spiseriet OGK er en landlig perle rett utenfor Oslo sentrum nord for Røa. Lokalene ligger i klubbhuset til Oslo Golfklubb i naturskjønne omgivelser og med flott utsikt over Bogstadvannet og Holmenkollen.

Restauranten har lyse og moderne lokaler med en stor populær terrasse for både golfspillere, så vel som turgåere og hyggelige folk fra nabolaget. Lokalet er innredet med lekre møbler og store vinduer fra gulv til tak og har plass til opp til 150 gjester.

Vi serverer kafé varer fra morgen til kveld i tillegg til en deilig a la carte meny ute som inne. Vi arrangerer alle typer av selskaper, sponsor middager og private fester , bryllup og konfirmasjoner, barnedåper og minnestunder, bursdager og jubileum. I tillegg til at vi leverer catering til private både lokalt og utenfor Oslo.

Med sterk lidenskap for utsøkt mat og vin, god service og stemning ligger alt til rette for at våre ansatte får en god utvikling og muligheten til å jobbe i et spennende og hektisk miljø. Vi søker flere servitører til golf sesongen og håper å høre fra nettopp deg!

Kom gjerne innom for en titt og prat!

Søknadsfrist snarest mulig (for tiltredelse mars)

Søknadsfrist senest 30 mars (for sommersesongen)

Sendes til spiseriet@oslogk.no med cv.