Lokaler

Spiseriet ligger i klubbhuset til Oslo Golfklubb i flotte moderne lokaler med lekre møbler og hyggelig atmosfære. Vi har store vinduer fra gulv til tak med fantastisk utsikt utover golfbanen og Bogstadvannet.

Vi har plass til ca. 100 gjester inne og ca. 150 gjester ute på terrassen. Det er fullt mulig å leie hele restauranten til et privat arrangment eller deler av lokalet for mindre selskaper. I golfsesongen er vi åpne hver dag og ofte fullbooket så går du å tenker på en dato du gjerne skulle hatt et arrangement er det lurt å booke i god tid for å sikre deg lokale.

Hos oss er alle typer arrangementer velkomne, hele året rundt. Vi kan by på en unik terrasse med god kapasitet med både utekjøkken og grill. Inne er det varme og lune omgivelser med gode stoler og fine bord, peis og muligheter for å se på storskjerm.

Vi tilrettelegger og dekker opp for både store og små arrangementer, langbord, små bord eller runde bord. Vi har topp moderne lydanlegg og projektor som kan benyttes og vi er selvfølgelig behjelpelige med å sette opp for møter, konferanser, styremøter eller kick off .

Vi har et eget møterom med kapasitet til 20 stykker rundt et stort bord . Rommet kan også enkelt deles opp til to mindre rom.

Baren er åpen fra morgen til kveld og vi har alle rettigheter, vinkartet dekker de flestes behov og nydelig mat tilpasses hvert enkelt arrangment og ønske.

Vi låner gjerne ut vårt nye schuffleboard og det er også fullt mulig å leie golf simulatorer i Golfland, i etasjen under oss.

Er du usikker på om ditt arrangement kan gjennomføres hos oss? Ta kontakt med oss eller kom gjerne innom for en uforpliktende prat.

Alle er hjertelig velkomne til oss, enten du er medlem eller ikke medlem.