Kjære gjester
I år har vi gleden av å endelig få kunne samle store og små til 17 mai feiring hos oss. Vi har delt inn tre bordsetninger:
Fra kl: 11.00 til 13:30
Fra kl: 14.00 til 17:00
Fra kl: 17.30 til 21:00
Dere kan booke bord på vår hjemmeside https://spiseriet-ogk.no/book-bord/ eller kontakte oss på telefon eller mail.
Vi ber dere spesifisere antall gjester, hvilken tid dere ønsker å komme og legg gjerne ved kommentar om dere trenger barnestol.
Det er også fint om vi på forhånd kan få beskjed om det er noen allergier eller spesielle behov.
17 mai meny:
Nyplukkede hvite og grønne asparges servert med 55 ° laks og ramsløk hollandaise
Rosmaringrillet lammecarré med vårens grønnsaker og eplecidersjy
Sitron terte med hjemmelaget italiensk marengs og friske bær
750,00 per person
«Fri for alt» meny:
Nyplukkede hvite og grønne asparges
Quinoa med rødbeter og grønnsaksaus
Marinerte bær med pasjonsfrukt
750,00 per person
Vinmeny:
1 gl. Sancerre blanc 1019 Roget et Didier Raimbault, Loire, Frankrike.
2 gl. Prunotto Barbera d`Alba 2020, Marchesi Antinori, Piemonte, Italia.
1 gl. Chateau du Levant Sauternes 2016, Bordeaux, Frankrike.
650,00 per person
Barnemeny (under 12 år)
Pølser med hjemmelaget fries
eller
Laks med Bjertnes poteter og hollandaise saus
Valgfri ispinne fra Hennig Olsen til dessert
180,00 per person
Det er kun denne menyen som vil bli servert idag og ved bestilling av bordet, bekrefter du også at det er denne menyen du bestiller. Er dere over 10 gjester i et selskap ber vi om at drikken bestilles på forhånd.
Avbestilling:
Ved avbestilling må dette skje innen 15 mai, etter denne dato vil dere bli fakturert for antall (mat)bestilt.
Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på 22 90 10 10 eller mail: spiseriet@oslogk.no
Vi gleder oss til å feire med dere!