Winemakers Dinner Weingut Reichsrat Von Buhl

Den 19 oktober er vi så heldige å få besøk av et av Tysklands ledene vinhus; Reichsrat Von Buhl, kjent for sin gjennomgående høye kvalitet og “terroir” drevne viner, ( et utrykk for jordsmonn, klima, kultur and tradisjon) som reflekterer druenes herlige egenskaper og høye kvalitet.

Deres Riesling viner fra anerkjente vinmarker som Forst og Deidesheim er viden kjent . Huset datere seg helt tilbake til 1849. Navnet Von Buhl kommer fra Franz Buhl, som i 1849 giftet seg med Maria Barbara Jordan som kom fra en velstående familie som eide mange (de fleste) vinmarkene i området den gangen. Dette området som idag heter Pfalz produserer de mange forskjellige kvaliteter og stilarter. Mest kjent er deres såkalt GG viner, som er høyeste kvalitet Rieslinger til “bone dry” Riesling viner med kun 1 gram sukker. De har kunnskapen til å lage flotte elegante musserende viner, også kalt Sekt i Tyskland og flotte røde viner laget på Spätburgunder, som Pinot Noir i Frankrike.

Vi ønsker velkommen Onsdag 19 oktober 2022 klokken 18:30

Mat og vin i harmoni som vi skal få servert denne kvelden:

Aperitiff: Von Buhl Riesling Sekt

med delikate små til tygg

Vin 1: Riesling Trocken Magnum 2019

Gazpacho med surdeigskrutonger

Vin 2: Riesling Ungeheuer GG 2018

Lettspeket villkveite med skalldyrsfarsert krondillsaus

Vin 3: Spätburgunder 2016

Hovelsrudkylling fylt med steinsopp servert med potetpuré og jordskokker.

Vin 4: Jesuitgarten Spätlese 2011

Pedine og gorgonzola med aprikos

Til hver vin serveres en spennende rett i harmoni med vinen mens vi hører vinprodusenten fortelle oss om vinhuset og de forskjellige vinene.

Har du lyst til å lese deg litt opp på produsenten først, da kan du besøke nettsiden her: Weingut Reichsrat Von Buhl

Foredraget vil bli holdt på engelsk.

Booking gjør du direkte HER eller på mail: spiseriet@oslogk.no eller på telefon 22901010, vennligst oppgi fullt navn på alle deltakere, antall personer og telefon nummer ved booking.

Vi gleder oss til en vinøs kveld!