Winemaker middag med Tenuta San Leonardo

24 november får vi besøk av Marchesi Anselmo Guerrieri Gonzaga på Spiseriet OGK ! Han eier og driver Tenuta San Leonardo som holder til nord i Italia i Alto Adige. Han vil fortelle sin spennende historie om hvordan han og hans familie tilfeldigvis oppdaget spennende druesorter fra Bordeaux i sin egen vinmark i Italia og til frem til å ha Italias best vin i 2015!

Vi ønsker velkommen Onsdag 24 november 2021 klokken 18:30

Vi skal smake på San Leonardo`s herlige hvite og røde viner, alle på franske druer og som er helt unikt for det vindistriktet, Alto Adige. Som en av få har blant annet deres San Leonardo Carmenere fått topp skår Merete Bø i DN og igjen nå i bransjebladet Aperitif for deres Terre di San Leoanardo. Nå kan du få gleden av å få smake begge vinene med fler, og samtidig lære om det spennende området Alto Adige, mest kjent for alper og ski.

Vår eminente kjøkkensjef Magnus Forssell vil som alltid lage en herlig meny komponert og tilpasset vinene.

Har du lyst til å lese deg litt opp på produsenten først, da kan du besøke nettsiden her: Tenuta San Leonardo

Meny og viner for kvelden:

Spumante Trento DOC
Vette Sauvignon blanc 2020 Tunfisk carpaccio og Toro med hummeraioli


Terre di San Leonardo 2017 og Carmenere 2016 Hovelsrudkylling fylt med fois gras og aprikossaus


Tenuta San Leonardo 2015 og Tenuta San Leonardo 2008! Lammecarré Calypso med potetpuré


Sjokoladefondant med pasjonsfruktcoulis og sitrussalat

Kaffe
1400 per person inklusive meny, viner og foredrag.

Foredraget vil bli holdt på engelsk.

Booking og forhåndsbetaling gjøres via Dinnerbooking ved å trykke på linken her . Får du problemer så send oss en mail til spiseriet@oslogk.no eller ring oss på telefon 22901010, vennligst oppgi fullt navn på alle deltakere, antall personer og telefon nummer ved booking.

Vi gleder oss til en vinøs kveld!