Winemakers dinner med Riesling viner fra Tyskland

Bli med på middag med herlige viner fra tyske Domdechant Werner og lær mer om hvor forskjellig en og samme drue kan oppleves.

Tirsdag 12 oktober 2021 klokken 18:30

Velkommen til en unik mulighet til å sammenlikne forskjellige Rieslinger fra ulike årganger og vinmarker med en som har vokst opp og har sine røtter fra vingården.

Vinhuset Domdechant Werner fra Rhenigau i Tyskland har mer enn 240 års erfaring fra vinproduksjon, hvis lidenskap for Riesling er anerkjent over hele verden.

De er en av få medlemmer  i VDP – Verband Deutcher Prädikatsweingüter og er blitt meget kjente for sine elegante Riesling viner i både inn og utland .  

Vi er så heldige og får besøk av eieren selv, 8nde generasjon Catharina Mauritz,  en meget ambisiøs og dyktig kvinne som vil lede oss gjennom en spennende middag med herlige viner godt kombinert med nydelige retter fra Magnus sitt kjøkken.

I løpet av kvelden får du lære om Riesling druens egenskaper og Domdechant Werner sin historie. Samtidig serverer vi en deilig 4 retters meny og sørge for at du får en opplevelsesrik kveld.

Det vil være både GG viner; topp kvalifikasjonen på tyske viner,  og et utvalg av  Domdechants spesialiteter som Kirchenstück Hochheim. I mellomtiden kan du lese mer om Domdechant Werner her.

Pris per person for mat, vin og foredrag er 1200 per person.

Foredraget vil bli holdt på engelsk.

For påmelding og betaling, vennligst følg linken her.


Booking og forhåndsbetaling gjøres via Dinnerbooking ved å trykke på linken her . Får du problemer så send oss en mail til spiseriet@oslogk.no eller på telefon 22901010, vennligst oppgi fullt navn på alle deltakere, antall personer og telefon nummer.

Vi gleder oss til en vinøs kveld!