Vår historie

Historien til restauranten på Oslo Golfklubb startet for over 20 år siden da Magnus Forssell begynte som kjøkkensjef. Med god kjennskap til klubbens historie, medlemmer, nærmiljø og golfen har Magnus igjen, sammen med Fabian Lübbe Løvseth, ansvaret for det som nå heter Spiseriet Oslo Golfklubb. 

Etter lang ventetid med oppføring av nye lokaler åpnet duoen endelig for gjester den 3. mai 2020. Med sterkt kameratskap, nye ideer og mer erfaring ser Magnus lyst på fremtiden. Det skal leveres god mat og glede til alle besøkende og ikke minst klubbens medlemmer.

Spiseriet har nå et bredere utvalg og bedre tilbud enn noen gang, og legger til rette for alle som ønsker å besøke ærverdige Oslo Golfklubb. Enten om det er lett mat og drikke til golfspillere og turfolk på korte besøk, bedre lunsjer og middager til restaurantgjester, eller nydelig komponerte middager til større eventer og selskap.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen!